TRADICIJA I IZVRSNOST

SINAGO - Let’s make an ART!

SINAGO je tvrtka koja je više od 15 godina usredotočena na stvaranje jedinstvenih luksuznih interijera koje ćete vi i vaši klijenti gledati širom otvorenih očiju.

Filigranska preciznost i izuzetna kvaliteta naših radova krase dućane, hotele i urede brojnih premium brandova diljem svijeta. S posebnom strašću uređujemo luksuzne privatne stanove za osobe koje ne pristaju na ništa ispod savršenog.

Odvažnost da se suočimo s tehnički najzahtjevnijim izazovima na području uređenja interijera izbrusila je vještine naših majstora da s lakoćom izvode jedinstvena, kompleksna i beskompromisna rješenja.
O kojem god materijalu da se radi – masivno drvo, metal, staklo, mramor… naši će perfekcionisti zacrtani projekt pretvoriti u stvarnost.

 

 

Zbog načina na koji pristupamo Vašem projektu, konačan rezultat ćete doživjeti kao umjetnost. Vaš prostor vidimo kao platno za dokazivanje naše kreativnosti pa stoga izazove koji su pred nama volimo zvati umjetnost stvaranja interijera.

Znanja i mogućnosti koje tvrtka SINAGO posjeduje dovelo ju je na sam vrh u svijetu opremanja luksuznih dućana, hotela, poslovnih i privatnih prostora.

Ta reputacija je ujedno garancija klijentima da će izvedeni radovi biti u skladu s njihovim uglednim image-om te da će im doprinjeti u poslovnom napredku (uzletu).

Ponosni smo što je iza naših brojnih radova isto toliko i zadovoljnih klijenata.

ČINJENICE

Gdje se nalazimo?

Kontaktirajte nas

    Ime
    Prezime
    Email
    Tvrtka
    Poruka