SINAGO je tvrtka koja je više od 15 godina usredotočena na stvaranje izuzetnih luksuznih interijera koji koje ćete vi i vaši klijenti gledati širom otvorenih očiju.

Shopfitting

Maloprodajni prostori su izrazito podložni dinamičnim društvenim promjenama i trendovima. Vi želite da vaši kupci u njima osjete poseban doživljaj kupnje koji će ih ispuniti elanom i entuzijazmom. Sinago tim će napraviti sve da oni ujedno upiju kvalitetu prostora kakvu uostalom posjeduju i vaši izuzetni proizvodi.

Luxury Living

Iza vas je uspješna karijera koja Vam dozvoljava da si priuštite luksuz kakav zaslužujete. Vaš stan ili kuća je intiman prostor u kojem Vi i vaši nadraži želite boraviti praktično, lagodno i sigurno. Zato je razumljivo da ćete za uređenje birati samo najbolje kako bi stvorili umjetničko djelo koje će ispuniti Vaše snove, a goste ostaviti bez daha.

Offices

Iza uspjeha Vaše tvrtke i svjetski pozanatog image-a stoje godine predanog rada. Stalo Vam je da unutar vaših ureda i poslovnih prostora klijenti upoznaju vrijednost usluga ili proizvoda koje nudite. Ali isto toliko je važno da se vaši zaposlenici se u njima osjećaju zadovoljno te da tvrtku dožive kao svoju. Kvalitetno projektiran i izveden ured je okruženje koje će uroditi novim idejama te pokreniti sinergiju za još bolju produktivnost.

Hospitality

Luksuzni Hotel tretira svoje posjetitelje kao da su obožavani i uvijek dobrodošli. Želite da posjetitelj opušteno uživa u sofisticirano uređenim interijerima i kraljevskom tretmanu. Upravo takav osjećaj želimo da i vi imate kad nam povjerite posao uređenja vaših prostora.

KAKO RADIMO

Temelj za vrhunski rezultat koji će imati izvrsnu priču dobro je postavljen projektni zadatak i jasno postavljeni ciljevi.

PROJEKT

Vaši vrhunski dizajneri i arhitekti već su zacrtali projekt. Odlično, idemo na iduću fazu.

ANALIZA

Analiza projekta, izbor optimalnih materijala i načina izrade

PRODUKCIJA

Produkcija i testiranje u pogonima SINAGA

MONTAŽA

Sklapanje (montaža) na vašoj lokaciji

Imate prostor koji želite luksuzno urediti, ali nemate projekt? Nema problema, u suradnji s našim dizajnerima i projektantima kreirat ćemo za vas baš ono što trebate.